Activiteiten. Voor iedereen.

We hebben een breed aanbod van activiteiten voor de hele wijk: bezoek een viering of huisgroep, schuif aan bij het wijkontbijt of help mee bij Camping Life.

blauwe cirkel
oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel

Verbredingsavonden

21 maart

4 april

18 april

19.30 – 21.00 uur

In de verbredingsavonden gaan we op zoek naar échte antwoorden op de grote levensvragen. Samen gaan we in gesprek over wat het leven de moeite waard maakt.  

Tussen Hemel & Aarde

Jan Luykenstraat 12

Verdiepingsavonden

14 maart

28 maart

11 april

25 april

19.30 – 21.00 uur

In de verdiepingsavonden gaan we aan de slag met een vernieuwende manier van kijken naar de bijbel vanuit het werk van Kevin Vanhoozer

Tussen Hemel & Aarde

Jan Luykenstraat 12

Doop- en belijdeniscatechese

13 maart

20 maart

27 maart

3 april

19.30 – 21.00 uur

Wil jij jezelf of je kinderen laten dopen? Of denk je na over belijdenis? In het traject van doop- en belijdeniscatechese gaan we aan de slag met wat dit betekent. Op zondag 16 april is er een doop- en belijdenisdienst 

Tussen Hemel & Aarde

Jan Luykenstraat 12

Waar wil je meedoen?

Ik wil leren geloven

Ik zoek ontmoeting

Ik heb hulp nodig

Ik wil meehelpen

Samen leren geloven

In het cluster Kerk oefenen we samen in leren geloven: dit is het kloppend hart van de gemeenschap van Geloven in Spangen. Het is de plek waar mensen elkaar en God ontmoeten.

Dat kan in de huisgroepen, de vieringen op zondag of één van de andere activiteiten.
Banner viering 'Een groot hart. Verbonden met de waarheid'
Cluster Samen - Geloven in Spangen

Ontmoeten en delen

In cluster Samen staat gelijkwaardige ontmoeting centraal. In deze activiteiten zoeken we verdieping in de sociale contacten tussen wijkbewoners en organisaties. We organiseren sociaal-culturele activiteiten waar wijkbewoners en gemeenteleden elkaar als gelijke vinden. Oja, kijk ook eens op Campus Spangen.

Helpen waar dat kan

In het cluster Hulp bieden we een breed aanbod van hulp voor mensen die geen helper hebben. Soms gaat het om individuele ondersteuning, soms verwijzen we door naar andere instanties. Ook bestaat de hulp uit het aanbieden van activiteiten of het bieden van een netwerk.

Geloven in Spangen - Hulp
Geloven in Spangen - Ik wil meehelpen

Iedereen doet mee

Kun je goed koken? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je goed in administratief werk of krijg je energie van gewoon lekker bezig zijn? Bij Geloven in Spangen is iedereen welkom om mee te doen. We werken niet vóór, maar met mensen. Wil je meewerken aan meer leven in de wijk Spangen? 

Blijf op de hoogte

We verzamelen regelmatig verhalen uit Spangen die ons inspireren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel