Martijn de Jong

Martijn de Jong

Op zoek naar de schat

Op zoek naar de schat — viering Geloven in Spangen
Op deze startzondag van Geloven in Spangen gaan we op zoek naar de schat: in de viering zijn er leuke activiteiten voor jong en ouder, muziek en ontmoeting. Welkom!

Klein maar fijn

Verrassende verhalen — Klein maar fijn (viering Geloven in Spangen 27 augustus 2023)
Deze zondag starten we een nieuwe serie over gelijkenissen die Jezus vertelt. Dit zijn verrassende verhalen. Deze eerste keer beginnen we klein, maar fijn.

Open luisteren

Luister goed
In deze viering staan we stil bij een ontmoeting tussen Jezus en een dove man. En Jezus zucht. Er volgt een bijzonder verhaal. Wat hoor jij als je luistert?

Keti Koti-viering 2023

Keti Koti viering — Geloven in Spangen
In de viering van 2 juli staan we stil bij Keti Koti, het feest van de gebroken ketenen. We herdenken en vieren de afschaffing van de slavernij. Gebroken ketenen, nieuwe vrijheid. Je bent welkom in de viering!

Samen naar het strand

Samen naar het strand met Geloven in Spangen
Op zondag 25 juni na de viering is het weer tijd voor de jaarlijkse stranddag van Geloven in Spangen. Lijkt het jou ook heerlijk om even de warmte van de straten te ontvluchten en een heerlijke duik te nemen? Ga dan gezellig mee naar het strand.

Uitvaartdienst

Uitvaartdienst Yvonne

Op 9 juni 2023 is de uitvaart van Yvonne Simon-Netten. De dienst begint om 10.30 uur. Via onderstaande link kunt u de uitvaartdienst van online meebeleven. Als deze link niet werkt, kan het zijn dat de dienst via het YouTube-kanaal…

Pinksteren is Gods levenswerk

Pinksterviering 'Gods levenswerk' — viering Geloven in Spangen (Pinksteren 2023)
Deze zondag is het Pinksteren. We vieren dan de uitstorting van de heilige Geest én hoe dat doorwerkt tot op de dag van vandaag. Met Pinksteren vieren we een nieuwe richting in Gods levenswerk! Van harte welkom in de viering.