Betrouwbare partner (Saskia Bishoff)

Saskia: ‘Geloven is voor mij een kerk die haar drive vindt in het geloof. Zelf heb ik niet zoveel met kerk en ben ik misschien wel atheïstisch. Tegelijkertijd geloof ik ook in Spangen! En daar zie ik dan ook veel raakvlakken met een kerk als Geloven in Spangen. Ik merk dat we heel goed kunnen samenwerken omdat we samen voor diezelfde wijk gaan. Dat doet Geloven in Spangen vanuit het geloof en daarbij staan ze ook open voor andere meningen en mensen. Dat heeft alles met je mensbeeld te maken. Echte samenwerking lukt volgens mij ook alleen maar als je open staat voor elkaar en elkaar verder wilt helpen. Daarin vind ik Geloven in Spangen een betrouwbare partner waarmee we lekker samen op kunnen trekken om de prachtige wijk die Spangen nu al is nóg mooier te maken’.

(Saskia Bishoff is adjunct-directeur en locatieleider van de Openbare Basisschool DUO2002).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie