Wijzigingen

In de komende weken is er een aantal zondagen waarop de vieringen van Geloven in Spangen plaatsvinden op een andere locatie, om verschillende redenen. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan, brengen we u bij deze op de hoogte van deze wijzigingen. Hieronder leggen we kort uit waarom en waar u naartoe kunt.

Tussen Hemel & Aarde (28 oktober)

Op zondag 28 oktober 2018 is de Speeltuin het Westen – de locatie waar we normaal gesproken onze vieringen hebben – verhuurd. Daarom verplaatsen we de viering naar ons wijkcafé Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12 te Rotterdam). Vanaf 11.00 uur staan koffie, thee en fris klaar en om 11.30 uur begint de viering.

Spangenzondag (4 november)

Op zondag 4 november 2018 is de jaarlijkse Spangenzondag in de Pelgrimvaderskerk (Aelbrechtskolk 20 te Rotterdam). In deze dienst in de Pelgrimvaderskerk krijgen we de gelegenheid om als Geloven in Spangen te laten zien hoe we vieren en kerk zijn in Spangen. Vanwege deze dienst is er in Speeltuin het Westen geen dienst, maar ben je uiteraard van harte welkom in de Pelgrimvaderskerk!

GiS-Weekend (25 november)

Op zondag 25 november is er geen viering in Speeltuin het Westen, omdat we dan met Geloven in Spangen op gemeenteweekend zijn. Ga je niet mee op weekend en wil je wel een dienst in de buurt bezoeken? Zoek dan even op Kerken010 waar je diensten bij jou in de buurt kunt vinden.