zomer 2021

Geloven in Spangen in de zomer.

Hi,

De zomervakantie is weer begonnen. Dat betekent dat we als Geloven in Spangen ook een wat andere tijd ingaan de komende weken. Op deze pagina vind je informatie over de vieringen in de zomerperiode, activiteiten die in de zomer wel en niet plaatsvinden en meer info.

Huiskamervieringen

De vieringen van Geloven in Spangen vinden deze zomer niet plaats in de Pelgrimvaderskerk (zoals afgelopen maanden) maar op verschillende plekken in de wijk. In deze vieringen ligt de nadruk – nog meer – op onderlinge ontmoeting, samen de woorden uit de bijbel bespreken en overdenken, mooie liederen luisteren en/of zingen en samen eten. De zomervieringen beginnen om 11.30 uur.

Voor deze huiskamervieringen kun je je opgeven bij Ellen Mekelenkamp (06-51024963). Zij regelt de komende weken de indeling van de groepen. Lijkt het jou leuk om een huiskamerviering te organiseren of jouw huiskamer open te stellen? Laat het dan ook aan Ellen weten.

Hierbij alvast de thema’s voor de komende drie weken:

25 juli: Er is een tijd … (Prediker 3)

1 augustus: Stad in bloei (Jeremia 29:1-7)

8 augustus: Wat wil God tegen jou zeggen? (Johannes 15:1-8)

We hebben ook een appgroep voor de zomervieringen gemaakt. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de appgroep via deze link: https://bit.ly/3hPB0uk

Als er wat is …

Vanaf maandag 19 juli hoopt pastor Martijn op vakantie te gaan met Klaske. We gunnen hem van harte enkele weken vrij en afstand van het werk van Geloven in Spangen.

Tijdens zijn afwezigheid kun je – mocht het nodig zijn – voor belangrijke zaken contact opnemen met:

19 t/m 25 juli: Selma (0615475730)

26 juli t/m 1 augustus: Ellen Mekelenkamp (06-51024963) 

2 t/m 8 augustus: Sijda (06-30506652)

 

Activiteiten in de zomer

Barbecue (10 augustus)

Op dinsdag 10 augustus hopen we onze jaarlijkse barbecue weer te organiseren. Dit jaar is er voorafgaand aan de barbecue ook een leuk programma voor jong en oud. Dit begint om 15.00 uur. Aansluitend is de barbecue om 18.00 uur. Meer informatie volgt later.

Uitje naar het strand

Op zondag 15 augustus staat de stranddag van Geloven in Spangen gepland. Na de viering (om 14.00 uur) gaan we in verschillende auto’s naar het strand bij de Tweede Maasvlakte. Wil je ook mee? Meld je aan bij pastor Martijn (06-11149085). Heb je een auto en wil/kun je rijden? Heel graag!

Camping Life 2021

In het laatste weekend van de zomervakantie organiseren we weer Camping Life op het Bellamyplein. Een leuke activiteit voor kinderen van 3-13 jaar oud. Dit jaar valt dat op 27 en 28 augustus. Het thema is Games & Adventure: we zijn een superleuk programma in elkaar aan het zetten met leuke spellen, gezelligheid, lekker eten en nog veel meer. Zet de datum vast in je agenda. Aanmelden kan via info@geloveninspangen.nl of stuur een appje naar 06-11149085.

Lijkt het je leuk om mee te helpen, bijv. in de catering, bij de activiteiten, het op- en afbouwen, de barbecue? Geef je op bij pastor Martijn.

 

Geloven in Spangen in zomermodus

We zetten de activiteiten van Geloven in Spangen de komende weken op een laag pitje. We rusten uit en maken plannen voor na de zomer. Hieronder vind je meer informatie:

Gebedsuur

Het gebedsuur gaat in de zomer niet door.

Huisgroepen

De huisgroepen beginnen in september weer. Als huisgroep kun je ervoor kiezen om door te gaan. Overleg dan onderling even hoe en laat even weten of je daarbij hulp nodig hebt.

Wijkdiners

De wijkdiners beginnen weer in de eerste week van september. Tot die tijd genieten de kokers van een welverdiende vakantie!

Scroll naar top