Camping Life: kamperen is verbinden

Op 27 en 28 augustus stond het Bellamyplein weer in het teken van Camping Life. Bekijk hier de impressie van de achtste editie.

Als vanouds, maar net anders

Op vrijdagochtend 27 augustus 2021 om 09:03 uur was het zover. De volgeladen bus van weggeefwinkel Yess! draaide het Bellamyplein op, zocht een plekje in de buurt van de picknicktafels en daar begon het opbouwen van de tent. Nadat we in 2020 het jaarlijkse kampeer-event moesten annuleren, kon Camping Life dit jaar weer doorgaan. Met de nodige voorbereidingen en extra maatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. We kijken terug op twee prachtige dagen, waarin met samen met kinderen uit Spangen genoten van goed weer, de verbindende kracht van sport en spel en de kookkunsten van de vrijwilligers.

Dit jaar stond Camping Life in het teken van Games & Adventure. In het programma op vrijdag kregen populaire games – zoals Fortnite, Brawl Stars en Temple Run – een offline variant. En de zaterdag stond in het teken van avontuur: ravotten op een stormbaan, de escaperoom in Tussen Hemel & Aarde oplossen tot een workshop boksen van sportschool Team Loyalty.

‘Het was misschien wel de leukste dag van m’n leven!’

Deze woorden van Givano* (7 jaar) maken ons dankbaar. Het organiseren van een tweedaags programma vol activiteiten, het opzetten en afbreken van tenten en kleine ruzietjes oplossen, horen erbij, maar daar gaat het niet om. Het gaat om aandacht, het bieden van een veilige plek en samen optrekken in de wijk.

Bekijk de foto’s van Camping Life

* Uit privacy-overwegingen is de naam Givano gefingeerd.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.