Spangenhuis: wonen met een missie

Middenin de levendige, diverse wijk Spangen en op steenworp afstand van Metrostation Marconiplein, staat ons pand Tussen Hemel & Aarde. Daar is ook onze woongemeenschap: het Spangenhuis.

Kom eens langs

We hebben (h)eerlijke koffie en houden van een goede gesprek.

Spangenhuis - Geloven in Spangen
Oranje kruisjes

Love the place
you live

Love the place you live

In 2015 zijn we gestart met het project ‘Wonen met een missie’ waarin we jongeren vragen om lid te worden van de geloofsgemeenschap en hen uitdagen om zich in te zetten voor de wijk.

Het Spangenhuis is een plek waar jongeren wonen die iets willen betekenen voor Geloven in Spangen en de buurt waarin ze wonen. 

Leer je leven
te delen

Leer je leven te delen

Dit prachtige initiatief is opgestart in samenwerking met Woonstad Rotterdam. De bewoners zijn stagiaires, christelijke studenten en werkende jongeren. Ze delen een woning waarin ze allemaal hun eigen kamer hebben. Ze zetten zich in voor het welzijn van de buurt door er te wonen, gastvrij te zijn en hun leven te delen met anderen. Ook ondersteunen ze door bijvoorbeeld buurtbarbecues te organiseren of door mee te helpen bij andere activiteiten.

Op de hoogte blijven?

We verzamelen regelmatig verhalen uit Spangen die ons raken. Inspireren. Blijven hangen. Wil je onderdeel blijven van ons verhaal? Schrijf je in.

Scroll naar top