Tussen Hemel & Aarde

Midden in de levendige en multi-etnische wijk ‘Spangen’ in Rotterdam-West, en op steenworp afstand van Metrostation Marconiplein, staat ons pand Tussen Hemel & Aarde.
Sinds 2015 zijn we gestart met project ‘Wonen met een missie’, waarin we jongeren vragen om lid te worden van de geloofsgemeenschap en waarbij we hen uitdagen om zich in te zetten voor de wijk.

De woongemeenschap boven Tussen Hemel & Aarde is een plek waar jongeren wonen die iets willen betekenen voor Geloven in Spangen en de buurt waarin ze wonen. Dit prachtige initiatief is opgestart door Geloven in Spangen i.s.m. woningbouwcorporatie Woonstad Rotterdam. De bewoners van Tussen Hemel & Aarde zijn stagiaires, christelijke studenten en werkende jongeren. Ze delen een woning waarin ze allemaal hun eigen kamer hebben. Ze zetten zich in voor het welzijn van de buurt door er te wonen, gastvrij te zijn en hun leven te delen met anderen. Ook ondersteunen ze door bijvoorbeeld buurtbarbecues te organiseren of door mee te helpen bij de andere activiteiten van Geloven in Spangen.

Wil je contact opnemen met Tussen Hemel & Aarde?
Mail dan naar tussenhemelenaarde@geloveninspangen.nl of bel met 06-48127768.