Nieuws

We maken van alles mee in Spangen. Blijf op de hoogte met onze nieuwsberichten, verhalen, blogs en updates over activiteiten.

blauwe cirkel
oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel
  • Alles
  • Activiteiten
  • Blog
  • Impressie
  • Nieuws
  • Samen
  • Testimonial
  • Viering
Waar kom jij vandaan? Levenslicht - Geloven in Spangen
Viering

Waar kom jij vandaan?

Op deze tweede zondag van Advent ontmoeten we Ruth, een vrouwelijke migrant, single, mantelzorger en meer. Haar verhaal stelt ons de vraag: waar kom jij vandaan?

Kerst dichterbij met de digitale adventskalender
Nieuws

Breng Kerst dichterbij met de digitale adventskalender

In 2022 brengen we Kerst dichterbij met de digitale adventskalender van Kerst Delfshaven. Doe mee en leef geïnspireerd toe naar Kerst.

Impressie Popbreza benefietconcert - Geloven in Spangen
Activiteiten

Bekijk nu de impressie van Popbreza

Zaterdag 12 november 2022 was Popbreza: een benefietconcert tegen armoede in Rotterdam. Tijdens deze muzikale avond werd er genoten van verschillende muziekstijlen waarbij alle opbrengst het goede doel gaan. Bekijk hier de impressie!

Eeuwigheidszondag 2022 - In goede handen
Viering

In goede handen — Eeuwigheidszondag 2022

Op deze Eeuwigheidszondag op 20 november staan we stil bij het thema ‘In goede handen’ en herdenken we de dierbaren die ons ontvallen zijn. In deze herdenkingsbijeenkomst noemen we hun naam en kun je een kaars aansteken.

PBS-viering Geloven in Spangen (13 november 2022)
Viering

Hoe gaan we met elkaar om? (PBS-viering)

In de speciale PBS-viering gaan we aan de slag met de vraag: hoe gaan we met elkaar om? Het wordt creatief, vernieuwend, gezellig. Kom je ook?

Wat heb je aan goed leven? viering Geloven in Spangen
Viering

Wat heb je aan goed leven?

Deze zondag gaan we verder met de serie ‘Een ongemakkelijk geloof’. We bespreken een essentieel thema van het geloof: wat heb je eigenlijk aan goed leven?

Danken doe je samen - Dankdag 2022 (Geloven in Spangen)
Viering

Danken doe je samen — Dankdag 2022

Op woensdag 2 november 2022 is het Dankdag: een moment om stil te staan bij waar jij dankbaar voor bent. Er is een korte viering in Tussen Hemel & Aarde met als thema ‘Danken doe je samen’. Welkom!

Een ongemakkelijk geloof - Trouw
Viering

Trouw

Deze zondag gaan we verder met de serie ‘Een ongemakkelijk geloof’. De profeet Maleachi spreekt over trouw. Wat betekent het om trouw te zijn? Aan jezelf, aan God, aan je partner, vrienden en buren? En hoe doe je dat eigenlijk?

Een ongemakkelijk geloof - De verkeerde volgen
Viering

De verkeerde volgen

Deze zondag is het thema ‘De verkeerde volgen’ en stelt de profeet Maleachi ons de vraag wie je volgt in het leven? En hoe weet je dat je op de juiste weg zit?

Halve overgave - Maleachi - viering Geloven in Spangen
Viering

Halve overgave

Deze zondag gaan we verder met de serie over Maleachi. Het thema is: ‘Halve overgave’. Maleachi spreekt mensen aan op dat ze niet het beste geven aan God. Ze leveren half werk. Wat vindt God daar eigenlijk van? En hoe werkt dat bij jou?

Een ongemakkelijk geloof - Twijfelen aan Gods liefde / Halve overgave
Viering

Een ongemakkelijk geloof.

Voelt jouw geloof ook weleens ongemakkelijk? Voor jezelf of voor anderen? In deze nieuwe serie ‘Een ongemakkelijk geloof’ ontmoeten we de profeet Maleachi, een man die het de mensen in zijn tijd ongemakkelijk maakte.

Aan tafel bij God - viering Geloven in Spangen
Viering

Aan tafel bij God

In deze viering is het thema ‘Aan tafel met God’ en ontdekken we in Psalm 23 hoe we midden in het slagveld van ons leven bij God kunnen komen.

Blijf op de hoogte

We verzamelen regelmatig verhalen uit Spangen die ons inspireren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

oranje cirkel GIS nieuw
groene cirkel