Nieuws

De barst

Handelingen-De-barst
Als je iets net nieuw hebt, dan ben je er extra zuinig op. Dat is ook zo in het bijbelverhaal dat we vandaag samen lezen. Het is Pinksteren geweest, de kerk is splinternieuw, maar dan komt er een heel lelijke barst in de kerk. Wat zegt dit over de kerk?

Geven wat je hebt

Geven wat je hebt – Handelingen
Na Pinksteren gaat Gods verhaal verder, op allerlei manieren, door allerlei (onverwachte) mensen en gebeurtenissen. Waar brengt Gods verhaal jou naartoe? En hoe kun jij geven wat je hebt?

Pinksteren: laat je aanvuren!

Pinksteren-2024-Laat-je-aanvuren
Op zondag 19 mei vieren we Pinksteren en ontdekken we wat het betekent dat de heilige Geest kwam: laat je aanvuren!

Vier de vrijheid

In deze speciale viering worden aan pastor Martijn de sacramentsbevoegdheden toegekend. Ook vieren we samen de Maaltijd van de Heer.

Tweestrijd

Heb je dat soms ook? Wat je eigenlijk wilt, lukt niet, maar wat je niet wilt, gaat je makkelijk af. Hoe ga je om met de tweestrijd als je wilt kiezen voor het goede?

De voordelen van geloven

Wat zijn de voordelen van geloven? Van alles, of valt het soms tegen? We ontdekken wat Paulus ervan denkt in Romeinen 5. Welkom in de viering!

Goed nieuws

In deze viering beginnen we aan een avontuur: we ontdekken de wereld van de Romeinen en lezen uit een brief die Paulus schrijft aan gelovigen in Rome.

De Heer aan tafel

In deze viering zien we twee leerlingen van Jezus die het even kwijt zijn. Jezus komt voorbij, loopt met hen mee en eenmaal aan tafel, gebeurt er iets bijzonders.

Gemeentedag 2024

Meld je snel aan voor de gemeentedag van Geloven in Spangen op zaterdag 6 april: een leuke dag met activiteiten, workshops, ontmoeting, lekker eten en nog veel meer. Kom je ook?

Update

Alle info over de vieringen op Goede Vrijdag en Pasen. En informatie over de gemeentedag op zaterdag 6 april.

Volg de koning op de ezel

In deze viering op Palmzondag volgen we de koning op de ezel. Er gebeurt iets voor de muren van Jeruzalem, met de menigte mensen die Jezus binnenhaalt, maar ook met ons. Benieuwd?