Sirkelslag Kids 2018

Lees hier de terugblik op Sirkelslag Kids 2018: een geslaagde avond!

Sirkelslag Kids 2018

Het is vrijdagavond 16 november 2018… Voor kinderen van de kindercatechese is het de avond van Sirkelslag Kids 2018! Hét jaarlijks terugkerende, en meest spannende en interactieve, spel waarbij de kinderen leuke uitdagingen aangaan en waarbij een verhaal uit het geloof centraal staat. Tijdens het spel wordt er gelet op het samenwerken, plezier, creatief zijn en natuurlijk de opdrachten zo goed mogelijk vervullen.

Eén groot feest

Online worden er steeds opdrachten gedaan en vragen beantwoord. Samen met juf Mariska, die net zo fanatiek is als de kinderen, wordt er tegen andere teams uit heel Nederland gestreden. Ondanks dat veel kinderen nog jong zijn en veel van hen geen christelijke achtergrond hebben weten ze op veel vragen goede antwoorden te geven. Kortom: het was één groot feest! Ook werd er geld ingezameld voor een schoolproject in Oeganda. Samen haalden onze kinderen € 55,- op voor het goede doel.

“Sirkelslag sprak de kinderen niet alleen cognitief aan, maar juist ook op andere gebieden zoals creativiteit, kracht, inzicht en handigheid.”

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.