Wandelviering

Wandelviering

Op zondag 27 september organiseren we weer een wandelviering door Spangen. Tijdens deze wandeling sluiten we het thema ‘Het feest van de navolging’ af zoals we begonnen … wandelend.

Route

De route van de wandelviering is vergelijkbaar met de eerste keer. We lopen zo’n 1,5 km door Spangen. We houden rekening met mensen die minder goed ter been zijn of niet zo ver kunnen lopen. Onderweg is er ook tijd voor koffie en thee. Neem je wat lekkers mee voor bij de koffie.

Posten

Op de route zijn verschillende posten waar we bepaald onderdeel van de bijbellezing op een creatieve manier verwerken. Tijdens het wandelen kun je ook met elkaar in gesprek gaan. Hiervoor krijg je aan het begin van de wandeling een geprinte versie van

Het is weer toegestaan om met meer dan drie personen over straat te gaan. Daarom zijn de groepjes dit keer iets groter. Het kan zijn dat het groepje voor jou nog niet klaar is. Wacht dan even op ruime afstand.

Tijdstip

De viering zal beginnen om 11.30 uur en duurt waarschijnlijk ongeveer tot 13.00 uur

Aanmelden (verplicht)

Het is verplicht om je aan te melden voor deze viering. Zo kunnen we goed regelen dat de groepen niet te groot worden en gelijk verdeeld worden over de route. Je hoort voor zondagochtend waar je begint op de route.

Klik hier om je aan te melden voor de wandelviering. Deze wandelviering is ook een mooie gelegenheid om eens iemand uit te nodigen om mee te gaan naar Geloven in Spangen.

Collecte

Voor de collecte kun je overmaken naar IBAN-nummer NL32 INGB 0000 160755 t.n.v. Geloven in Spangen.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.