Popbreza

Popbreza

Een uniek benefietconcert voor kansengelijkheid

Geniet van een sfeervolle, muzikale avond met muzikanten uit Rotterdam-West. Van gospel tot rap en van Caribische muziek tot indie-pop. De opbrengst gaat naar Rotterdamse kinderen in armoede.

Het doel van dit benefietconcert

De opbrengst van dit benefietconcert gaat naar het project Sint voor Kint van Serve the City Rotterdam. In de dure decembermaand is het voor veel gezinnen die weinig te besteden hebben, niet mogelijk om rond 5 december een cadeau te kopen voor hun kinderen. Sint voor Kint wil juist voor deze gezinnen en de kinderen die opgroeien in armoede, iets betekenen. Wil je meer weten? Kijk op de website van Sint voor Kint.

Tijd en locatie

Het benefietconcert wordt gehouden in poppodium Grounds. Om 19.00 uur gaan de deuren open en om 19.30 uur begint het concert. Na afloop van het concert is er nog gelegenheid om te genieten van een hapje en drankje*. De optredens worden afgewisseld met inspirerende breaks over kansengelijkheid en kinderen in armoede

Organisatie

Het benefietconcert werd georganiseerd door Geloven in Spangen, in samenwerking met: Serve the CityGROUNDS en V-LiveSound.