Proef Spangen

Voor de jaarlijkse benefietactie van Sint voor Kint (voor Rotterdamse kinderen in armoede) maken we dit jaar heerlijke pasteitjes. Doneren was nog nooit zo lekker. Proef Spangen!

Proef Spangen - Sint voor Kint 2020

Bestellen

Bestel deze heerlijke pasteitjes en steun kinderen in armoede.

Ik wil bestellen
Oranje kruisjes

Over Sint voor Kint

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst van de actie krijgen hun ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel, zodat ook zij een Sinterklaascadeau kunnen kopen voor hun kinderen.

Ontmoet Rijke.

Rijke (38 jaar) is geboren in Willemstad (Curaçao). Ze leerde de pasteitjes al maken van haar moeder toen ze tien jaar was. Op Curaçao noemen ze de pasteitjes ‘pastechi’. Het is een deeghapje in de vorm van een envelop, gevuld met kip, vis of groenten. Het wordt gegeten als het feest is of bij kleine bijeenkomsten.

Rijke geniet van het maken van de pasteitjes en maakt ze met veel liefde en geniet ervan als mensen ervan genieten. Het herinnert haar ook aan vroeger toen ze als klein meisje met haar moeder in de keuken stond.

Steun Sint voor Kint

€ 2,50 per stuk
5 stuks
voor € 10,-

Op de hoogte blijven?

We verzamelen regelmatig verhalen uit Spangen die ons raken. Inspireren. Blijven hangen. Wil je onderdeel blijven van ons verhaal? Schrijf je in.

Scroll naar top