Gemeentedag 2024

Meld je snel aan voor de gemeentedag van Geloven in Spangen op zaterdag 6 april: een leuke dag met activiteiten, workshops, ontmoeting, lekker eten en nog veel meer. Kom je ook?

Op zaterdag 6 april 2024 staat er weer een prachtige gemeentedag op het programma. Na een fantastische eerste keer in Heusden – weet je nog? – reizen we dit keer af naar Stolwijk, parel van het Groene Hart.

Aanmelden: bel/app pastor Martijn (06-11149085)
Vervoer: Heb jij een auto beschikbaar en wil je rijden? Geef het door.

Helaas is het concert met Trinity geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. Daarom is het programma in de avond gewijzigd.

Programma

We vertrekken om 13.30 uur vanaf Tussen Hemel & Aarde met de auto naar Stolwijk. Daar worden we ontvangen met koffie en iets lekkers in het zalencentrum in Stolwijk. Daarna is er een gevarieerd middagprogramma, waarbij je kunt kiezen uit één van de volgende onderdelen:

Groen Vermaak (workshop bloemschikken): Wil je iets moois maken voor thuis op tafel of in de vensterbank? En houd je van creatief doen met groen? Dan kies je de workshop bij Mieke Havenaar die je in één middag leert hoe je een prachtige bloemstuk maakt.

Wandelen in de parel van het Groene Hart: in Stolwijk kun je heerlijk wandelen. Ontdek het prachtige gebied van het Groene Hart: zeker in de lente kijk je je ogen uit. Mariska kent deze omgeving goed en is je gids.

Samen sporten: Panna’s maken, driepunters gooien, winnen met trefbal of salto’s maken op de trampoline? Het kan allemaal in het sportieve middagprogramma in een grote sportzaal in Stolwijk. Zorg dat je geschikte kleding meeneemt voor de sportzaal.

Als deze workshops niet geschikt zijn voor jou, dan is er ook nog gelegenheid om het dorp Stolwijk te bekijken of een spelletje te doen.

Na dit middagprogramma gaan we lekker met elkaar eten. Na het diner is er nog tijd om elkaar ontspannen te ontmoeten, bijvoorbeeld met bordspelletjes, samen muziek maken of gewoon lekker kletsen. We vertrekken om 20.00 uur weer naar Spangen.

Praktische informatie

Tijd: 13.30 – 20.30 uur
Locatie: Stolwijk
Kosten: € 10 p.p.*


* Als de kosten een probleem zijn, laat het even weten, dan vinden we hier een oplossing voor.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.