Hé, goed dat je hier bent!

We zijn momenteel bezig met een serie over het boek Job. De ondertitel van de serie is Als leven lijden is. In het boek Job vinden we woorden die ons helpen om te gaan met lijden. We hopen dat deze woorden ons helpen om te leven en op een goede manier om te gaan met het lijden dat we zien en meemaken.

Bekijk hieronder hoe dat werkt. Het is heel makkelijk.

Vooraf

Het is even improviseren nu we niet bij elkaar kunnen komen. Om toch een beetje bij elkaar te zijn, heb je voor deze online viering een aantal dingen nodig:

  1. Een kopje koffie of thee 😉
  2. Een kaars om aan te steken
  3. Zorg dat je mee kunt doen in de Zoom om na te praten
    Dit werkt als volgt. Klik hier om naar Zoom te gaan. Zo kun je deelnemen aan het gesprek, waarbij we elkaar ook kunnen en praten. Waarschijnlijk wordt ook gevraagd of je de app wilt installeren als je dat nog niet gedaan hebt. Kom je er niet helemaal uit? Bel even met Wiger.

Stap 1.   Bekijk de viering!

Hieronder kun je de viering bekijken. We zorgen dat deze elke zondag om 11.30 uur online staat. Hier kun je dan de viering bekijken. Direct nadat de video afgelopen is, begint het volgende onderdeel: de livestream!

Over de collecte

We kunnen niet rondgaan met de collectebus, maar je kunt wel jouw bijdrage overmaken naar IBAN-nummer NL32 INGB 0000 160755 t.n.v. Geloven in Spangen. Of ga naar www.geloveninspangen.nl/ondersteunen.

Het makkelijkst is echter om via onderstaande knop te geven via Tikkie. Je kunt uiteraard zelf het bedrag bepalen.

Stap 2.   Doe mee in de livestream!

Na de viering is er een livestream via Zoom, waarbij we in gesprek gaan over de preek en de viering afsluiten met een gebed en de zegen.

Klik hieronder om deel te nemen aan de livestream. Kom je er toch niet helemaal uit? Laat het weten aan Wiger.