De omgekeerde wereld - viering 7 juli 2024 (Handelingen)

De omgekeerde wereld

Hoe kun je leven in een omgekeerde wereld? En wat doe je als goed nieuws jouw leven verandert? In de viering gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen.

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

De omgekeerde wereld

In deze laatste viering voor de zomervakantie sluiten we de serie over het boek Handelingen af. We ontdekken in Handelingen 19 hoe mensen in de tijd van Paulus omgingen met het goede nieuws van Jezus dat de wereld op z’n kop zette. Zou dat nog steeds gebeuren? Hoe is jouw leven veranderd door dat goede nieuws? En hoe ga je ermee om als dat soms lastig te combineren is met de status quo, met wat anderen vinden?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.