Geloven in een onbekende God – viering Geloven in Spangen (30 juni 2024)

Doopdienst

Welkom bij deze doopdienst. Je bent van harte welkom om deze bijzondere viering mee te maken.

Welkom bij de doopdienst waarin Phaedra Ibrahim (kleindochter van Selma) gedoopt zal worden. We zijn dankbaar dat God mensen uitkiest en dat we dat samen mogen vieren. Kom je ook?

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Geloven in de onbekende God

In de doopdienst gaat het over een bijzonder verhaal in Handelingen, waar Paulus uitleg geeft over ‘de onbekende God’. Op dé culturele hotspot van Athene vertelt hij over een God door wie wij mensen leven, bewegen en zijn. Wonderlijk als je daar even over nadenkt.

En in de naam van deze God dopen we ook, want deze God is niet vaag, maar wordt tastbaar en zichtbaar. In de doop zien we dat: het is een symbool van Gods verbondenheid met mensen.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.