Evangeliseren kun je leren – viering Geloven in Spangen (14 juli 2024) zomerviering

Evangeliseren kun je leren

Evangeliseren kun je leren?! We gaan terug naar Pinksteren voor een spoedcursus evangeliseren. Met de eerste preek ever (Petrus in Handelingen 2) als leidraad.

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Evangeliseren kun je leren

In deze laatste viering van de zomervakantie neemt Hetty ons mee in het verhaal van Handelingen 2. Het thema is: Evangeliseren kun je leren. We gaan terug naar Pinksteren voor een spoedcursus evangeliseren. Met de eerste preek ever (Petrus in Handelingen 2) als leidraad.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.