Omgaan met crisis – viering Geloven in Spangen (23 juni 2024)

Omgaan met crisis

In deze viering vallen we middenin een crisis in de kerk! Wat leren we van hoe deze jonge gemeenschap hiermee omgaat? En met welke crisis hebben wij te maken?

Omgaan met crisis

In deze viering vallen we middenin een crisis. De jonge kerk in Jeruzalem dreigt een van haar belangrijkste leiders te gaan missen: Petrus is gevangengenomen. Het is crisis in de kerk! Wat leren we van hoe deze jonge gemeenschap hiermee omgaat? En met welke crisis hebben wij te maken?

In de viering spreekt Nico van Splunter. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.