Stille krachten – viering Geloven in Spangen (16 juni 2024)

Stille krachten

In de viering gaat het over stille krachten, zoals Barnabas, die cruciaal blijken voor de kerk. We vieren ook de Maaltijd van de Heer. Welkom!

Stille krachten

In deze viering kijken we naar stille krachten in de kerk. Die komen we ook tegen in Handelingen, in de vorm van Barnabas. Misschien heb je zijn naam weleens gehoord, maar wist je dat hij een cruciale rol heeft gespeeld voor Geloven in Spangen? Hij is minder bekend dan Paulus, maar was heel belangrijk voor het verspreiden van goed nieuws.

Dit kan dus blijkbaar op veel manieren. Wat is jouw manier? En wat kun jij leren van Barnabas? En hoe kun jij jouw – misschien wel – stille krachten inzetten in het koninkrijk van God. Ontdek het in de viering!

Deze zondag vieren we ook de Maaltijd van de Heer (het Heilig Avondmaal). Welkom!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Voor de kinderen is er tijdens de viering een apart programma. Zij komen terug bij de Maaltijd van de Heer en ontvangen dan een zegen.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.