Van duister naar licht – viering Geloven in Spangen (9 juni 2024)

Van duister naar licht

Stel je eens voor dat je iemand kent die altijd boos is, die altijd ruzie maakt en mensen pijn doet. Iemand die zelfs jouw vrienden en familie bedreigt. Wat zou je doen als je deze persoon kon helpen veranderen? Zou je geloven dat hij echt zou kunnen veranderen?

Van duister naar licht

Stel je eens voor dat je iemand kent die altijd boos is, die altijd ruzie maakt en mensen pijn doet. Iemand die zelfs jouw vrienden en familie bedreigt. Wat zou je doen als je deze persoon kon helpen veranderen? Zou je geloven dat hij echt zou kunnen veranderen? Hoe komen mensen van duister naar licht?

Duik samen met ons in het verhaal van Saulus en zijn ongelooflijke roeping. Creatieve activiteiten, inspirerende verhalen en een gezamenlijke lunch.

Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om mee te doen en dit bijzondere verhaal op een speelse en interactieve manier te ontdekken.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.