Checklist voor Kerst (adventsviering)

Op deze laatste zondag van Advent nemen we in de viering de checklist voor Kerst nog even door. Zijn we eigenlijk klaar voor Kerst? Wat is daarvoor nodig?

Let op!

Het is belangrijk dat je je aanmeldt als je naar de viering wilt komen. Zo kunnen we er beter voor zorgen dat er voor iedereen die wil komen een veilige plaats is om elkaar en God te ontmoeten.

In de viering houden we ons aan de coronamaatregelen van het RIVM. Bekijk ze via de knop hieronder:

Update: veilig vieren

De vieringen zijn momenteel op verschillende plekken in Spangen:

  • Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38)
  • Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12)
  • Verschillende huiskamers

De viering begint om 11.30 uur en vanaf 11.00 uur ben je welkom. Je kunt je opgeven voor de viering bij pastor Martijn of door een e-mail te sturen naar info@geloveninspangen.nl. Dan kunnen we een mooi plekje voor je zoeken.

Checklist voor Kerst: ben je er klaar voor?

In deze tijd van Advent leven we toe naar Kerst en ontmoeten in de verhalen mensen die ons vandaag iets kunnen leren: over wie God is en over hoe wij mens (kunnen) zijn. 

In de viering van zondag 19 december neemt pastor Martijn ons mee in woorden van Lucas 3, waar Johannes de Doper mensen oproept om hun leven te veranderen, omdat God eraan komt. Wat zou jij willen veranderen in deze wereld? Of aan jezelf? In de viering zoeken we hoe de woorden van Lucas ons daarbij kunnen horen.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.