Geloven zonder zorgen — belijdenisdienst Veerle

In deze bijzondere viering legt Veerle belijdenis af van haar geloof. Het thema is 'Geloven zonder zorgen' en in de viering denken we na over gevonden worden, zorgeloos leven en geloof dat je vormt. Welkom!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Belijdenisdienst Veerle

In deze viering legt Veerle belijdenis af van haar geloof. Daarmee geeft zij aan dat ze bij God wil horen en het leven wil vormgeven zoals Jezus dat voordoet. In deze viering zal zij — staand in het doopbad, als herinnering aan haar doop – in het openbaar trouw beloven aan God. Ook zal Veerle in de viering zelf vertellen waarom zij deze keuze maakt.

Heb je vragen over belijdenis doen, dopen of iets anders dat met geloven te maken heeft? Neem gerust contact op met pastor Martijn de Jong.

Geloven zonder zorgen

In de Bergrede zegt Jezus: ‘Maak je geen zorgen over morgen’. Een uitspraak waar we wel mee overweg kunnen als de zon schijnt, er weinig is om je zorgen over te maken. Maar wat als dat niet zo is? Moet je dan wegkijken van zorgen? Of doen alsof ze er niet zijn?

In deze viering duiken we dieper in de betekenis van deze uitspraak. Wat bedoelt Jezus hier? Wat betekenen deze woorden? En hoe kun jij hier iets mee in jouw eigen leven? Deze vragen nemen we mee in deze viering. Als je ze herkent, ben je op de goede plek. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.


Ik wil geven

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.