Dé beste levenstip

In deze viering ontrafelen we een bijzonder geheim en ontdekken we in Johannes 21 de allerbeste levenstip. Ben je benieuwd welke dat is?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

De beste levenstip

In deze viering lezen we de ontknoping van het verhaal over het leven van Jezus, zoals Johannes dat vertelt in Johannes 21. We ontdekken daar een bijzonder geheim waarin de beste levenstip verborgen ligt: de oplossing van alle problemen, vragen en zorgen. Benieuwd wat dat is? Ontdek het in de viering.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.