De Heer aan tafel

In deze viering zien we twee leerlingen van Jezus die het even kwijt zijn. Jezus komt voorbij, loopt met hen mee en eenmaal aan tafel, gebeurt er iets bijzonders.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

De Heer aan tafel

In deze viering schuiven we aan bij Jezus aan tafel. We duiken in een bijzonder verhaal, van twee leerlingen van Jezus die het even kwijt zijn. Wat moeten ze nou allemaal denken van de opstanding? Wat betekent het allemaal? In hun vragen komt Jezus voorbij en legt uit. Maar als de Heer aan tafel komt, dan gebeurt er iets wonderlijks. Benieuwd?

In deze viering spreekt pastor Nico. Voor de kinderen is er zondagsschool. Ook vieren we samen de Maaltijd van de Heer (Heilig Avondmaal). Welkom!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.