De voordelen van geloven

Wat zijn de voordelen van geloven? Van alles, of valt het soms tegen? We ontdekken wat Paulus ervan denkt in Romeinen 5. Welkom in de viering!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

De voordelen van geloven

Wat zijn de voordelen van geloven? Misschien kun je wel een rijtje opsommen. Mooi! Tegelijkertijd kunnen die voordelen soms wat uit beeld raken. Soms is het verdraaid onhandig, moeilijk of kostbaar om te geloven. Hoe ga je daarmee om? En welke voordelen geeft Paulus voor geloven?

In deze viering gaan we verder in de brief aan gelovigen in Rome. Na het begin (Romeinen 1:1-15) dat we vorige week lazen, nemen we een sprong naar Romeinen 5. En daar vinden we goed nieuws!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.