Deze kant op!

Op deze derde zondag van Advent ontmoeten we Rachab, een vrouw die in een cruciale periode een cruciale rol speelt ... door een rood touw! Hoe? Dat ontdek je in de Doe-viering met het thema 'Deze kant op!'

Welkom in de viering

De Doe-viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Deze kant op

In deze tijd voor Kerst staan we in de vieringen stil bij het thema ‘Levenslicht’ en duiken we in het leven van vier vrouwen die op hun eigen manier, plek en moment in de geschiedenis een belangrijke rol speelden in het leven van Jezus. 

Deze zondag ontmoeten we Rachab, een buitenlandse vrouw die in een cruciale periode voor het volk Israël een cruciale rol speelt … door een rood touw uit haar raam te hangen. Ook zij wordt genoemd in de stamboom van Jezus, maar waarom? Wat leren we van haar verhaal? Dat ontdek je op een creatieve en leuke manier in de viering met het thema ‘Deze kant op’.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.