Een onbekende ontmoeting met Jezus

In de Doe-viering van zondag 12 maart gaan we aan de slag met het verhaal van een onbekende ontmoeting met Jezus: een oud verhaal over vooroordelen, inspiratie en de goede weg kiezen. Benieuwd? Zorg dat je erbij bent.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Een onbekende ontmoeting met Jezus

In deze weken leven we toe naar Pasen. In de vieringen zal het thema ‘Uit liefde voor jou’ centraal staan. Samen gaan we op weg naar Pasen, naar dat wonderlijke verhaal dat de wereld veranderd heeft. Maar hoe zien we dat vandaag? En wat gaat eraan vooraf?

In het verhaal dat in deze Doe-viering centraal staat, lezen we over een ontmoeting tussen Jezus en een vrouw uit Samaria. We gaan zelf creatief aan de slag met de vragen die dit verhaal oproept en de lessen die erin verborgen liggen. 

In deze Doe-viering is er geen zondagsschool omdat in de Doe-viering voor jong en oud iets te doen is. Zo kun je in gesprek of creatief aan de slag. Of laat je innerlijke dichter of muzikant naar boven komen. Er is ruimte voor iedereen: samen ontdekken we wat dit verhaal ons te zeggen heeft.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.