Een verloren zaak

In deze viering lezen we drie verrassende verhalen (gelijkenissen van Jezus) die rond één thema cirkelen: een verloren zaak.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een korte lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Een verloren zaak

Niemand wil een verliezer zijn. Jij ook niet, denk ik. Toch? Deze zondag staan we in de viering stil bij verhalen over ‘verloren zaken’ die Jezus vertelt in Lucas 15. Het zijn drie verhalen die met elkaar te maken hebben, maar ook elk een eigen insteek hebben en ons iets willen leren over verliezen. 

In deze serie Verrassende verhalen bekijken we gelijkenissen die Jezus vertelt. Sommige verhalen zijn kort en eenvoudig, andere zijn lang en ingewikkeld. En in deze verhalen gaat het over God, over Jezus zelf en over Gods nieuwe wereld. We gaan op zoek naar wat het ons te zeggen heeft: Waar nodigt het uit? Waar spreekt het ons stevig toe? En wat leren we eruit voor ons eigen leven? Laat je verrassen!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.