Een vreemde vijgenboom

Deze zondag belanden we in een verhaal dat Jezus vertelt om iets uit te leggen over hoe God werkt, temidden van vallende torens en tirannen. Hoe luister je naar woorden die je wel moet – maar liever niet wilt - horen?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Een vreemde vijgenboom

Op deze derde zondag van de veertigdagentijd belanden we in een boomgaard waar een vreemde vijgenboom staat. Het is een verhaal dat Jezus vertelt om iets uit te leggen over hoe God werkt, temidden van vallende torens en tirannen. Geen fijne, lieve woorden, maar scherp, hard en schurend. Je hoort ze misschien wel liever niet. Wat doe je dan? Hoe luister je naar woorden die je wel moet – maar liever niet wilt – horen?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.