Hoopvol gedenken op Eeuwigheidszondag

Op Eeuwigheidszondag op 26 november staan we stil bij het thema 'Hoopvol gedenken' en herdenken we de dierbaren en gemeenteleden die ons ontvallen zijn. In deze speciale viering in Spangen noemen we hun naam en kun je een kaars aansteken.

Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, wordt op Eeuwigheidszondag een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd door Geloven in Spangen. Deze bijeenkomst geeft gelegenheid om stil te staan bij het verlies van uw geliefde(n) en hen in uw herinnering mee te dragen. Er is muziek en er is gelegenheid om een kaars voor de overledenen op te steken. Tijdens deze bijeenkomst worden de namen van de overledenen genoemd.

Wilt u dat de naam van degene die u wilt gedenken ook wordt genoemd? Meld dit dan gerust bij pastor Martijn de Jong via 06-11149085 of info@geloveninspangen.nl.

Welkom in de viering van Eeuwigheidszondag

De viering is in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) en begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.