Genade als kwetsbare kracht

In deze viering van zondag 15 oktober duiken we in de kwetsbare kracht van genade. Wat betekent genade eigenlijk? En welke rol speelt het in jouw leven en geloof?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Genade als kwetsbare kracht

Als we nadenken over wat de kerk is, kunnen we niet om het woord ‘genade’ heen. Het is een woord dat je misschien niet dagelijks gebruikt, maar wel een beeld bij hebt. Maar wat is genade nu eigenlijk? En als Paulus zegt dat Gods genade genoeg is, wat zou dat betekenen? 

In deze serie Welkom thuis gaan we op zoek naar de betekenis van kerkzijn. Na de verhalen van Jezus over Gods nieuwe wereld, is het goed om ons de vraag te stellen wat we nú kunnen doen. Hoe kunnen we als kerk een voorproef zijn van Gods nieuwe wereld? En wat betekent het eigenlijk om een kerk te zijn? 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.


Ik wil geven

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8.

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.