Goed nieuws

In deze viering beginnen we aan een avontuur: we ontdekken de wereld van de Romeinen en lezen uit een brief die Paulus schrijft aan gelovigen in Rome.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Goed nieuws

In deze Doe-viering beginnen we met een nieuwe serie over de brief die Paulus schrijft aan gelovigen in Rome. Een brief waar je een leven lang mee bezig kunt zijn. En ook een brief die je leven kan veranderen, omdat Paulus vertelt over de kracht van het evangelie (dat betekent ‘goed nieuws’).

In deze Doe-viering beginnen we bij het begin van Romeinen en proberen we te ontdekken wie eigenlijk die mensen waren waar Paulus naar schreef. Wat geloofden ze? Wat aten ze? Hoe zag hun dag eruit? En waarom schrijft Paulus een brief aan deze gelovigen die hij nooit ontmoet heeft?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.