Goede en slechte mensen

Deze zondag lezen we opnieuw een verrassend verhaal, over goede en slechte mensen. Wat leren we uit dit verhaal van Jezus? En waar staan we zelf?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Goede en slechte mensen

In deze viering van Geloven in Spangen lezen we opnieuw een verrassend verhaal dat Jezus vertelt, over een farizeeër en een tollenaar. Het verhaal laat ons nadenken over goede en slechte mensen. Een thema zo oud als de wereld, maar wat zegt het ons vandaag?

De viering wordt geleid door Wiger van den Toren. Voor de kinderen van de basisschool is er zondagsschool. Van harte welkom!

In deze serie Verrassende verhalen bekijken we gelijkenissen die Jezus vertelt. Sommige verhalen zijn kort en eenvoudig, andere zijn lang en ingewikkeld. En in deze verhalen gaat het over God, over Jezus zelf en over Gods nieuwe wereld. We gaan op zoek naar wat het ons te zeggen heeft: Waar nodigt het uit? Waar spreekt het ons stevig toe? En wat leren we eruit voor ons eigen leven? Laat je verrassen!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.


Ik wil geven

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.