Durf je dichterbij te komen?

In de viering van Goede Vrijdag komen we dichterbij: bij wat er bij het kruis gebeurt, met ons, met Jezus. Ook we vieren de maaltijd van de Heer. Welkom in Tussen Hemel & Aarde.

Welkom in de viering

De viering voor Goede Vrijdag begint om 19.30 uur in Tussen Hemel & Aarde. Om 19.15 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. In deze viering vieren we ook de maaltijd van de Heer (het heilig Avondmaal). 

Durf je dichterbij te komen? (Goede Vrijdag)

Elk jaar komt deze dag terug: Goede Vrijdag. Maar wat maakt het goed? En wat als je eigenlijk niet zo goed weet wat je met deze dag – of dit verhaal – aanmoet? Dat is niet heel gek. Het is niet makkelijk om de goede woorden te vinden om te vertellen wat hier gebeurt. En wat dat voor ons betekent. Vandaag. Morgen. 

In de viering van Goede Vrijdag lezen we het verhaal van de kruisiging van Jezus uit Johannes 19. We proberen dichterbij te komen, bij de betekenis van Goede Vrijdag voor ons leven. Ook vieren we de maaltijd van de Heer: in het brood en de wijn (druivensap) proeven we wat Jezus deed voor ons. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Tussen Hemel & Aarde (Jan Luykenstraat 12, 3027 EC Rotterdam). In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.