Je bent toch niet blind?

Deze zondag lezen we in de viering een verhaal van een wonder: een blinde gaat zien. Dit verhaal stelt ons de vraag: waar ben jij blind voor? En wat laat Jezus jou zien?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Je bent toch niet blind?

In deze weken van de 40dagentijd leven we toe naar Pasen. In de vieringen zal het thema ‘Uit liefde voor jou’ centraal staan. Samen gaan we op weg naar Pasen, naar dat wonderlijke verhaal dat de wereld veranderd heeft. Maar hoe zien we dat vandaag? En wat gaat eraan vooraf?

Op zondag 19 maart lezen we in de viering het verhaal van de genezing van een blinde man uit Johannes 9. Op het eerste gezicht een wonderverhaal, maar er gebeurt meer. Wat gebeurt er in dit verhaal? En wat zegt dat ons? Waar zijn wij soms blind voor? En hoe kan Jezus ons helpen om te gaan zien?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.