Jouw culturele voetafdruk

In deze viering nemen we onze culturele voetafdruk onder de loep. We kijken naar hoe wij onze omgeving beïnvloeden. Hoe doen wij de dingen? En welke indruk laten we achter?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Bericht van overlijden
Afgelopen week is een geliefd gemeentelid van Geloven in Spangen overleden. In de viering zullen we hier ook een kort moment bij stilstaan. De gemeentevergadering die gepland stond na de viering zal verplaatst worden naar een later moment.

Jouw culturele voetafdruk

In deze viering is het thema Jouw culturele voetafdruk en kijken we naar hoe wij in ons leven onze omgeving beïnvloeden. Wat ‘proeven’ mensen in ons leven? En in hoeverre kan ons leven in het grote geheel een verschil maken? En moet dat eigenlijk? In de viering lezen we enkele korte maar krachtige uitspraken van Jezus uit Matteüs 5 over hoe je als mens je omgeving kunt beïnvloeden. Je bent welkom in de viering!

In de serie Levenswerk duiken we in verhalen die ons inspireren en aansporen om in álle aspecten van ons leven te ontdekken wat het betekent om te geloven, om Jezus te volgen. We geloven dat het héle leven ertoe doet bij God, maar wat betekent dat in de praktijk? Als je bij de dokter in de wachtkamer zit, je kind ophaalt van school of staat te koken?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.