Leven in Gods tijd

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar staan we stil bij het thema 'Leven in Gods tijd'. Hoe kijken we naar 2023? En hoe begin je het jaar goed?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Leven in Gods tijd

Op deze eerste zondag van het nieuwe jaar kijken we vooruit naar 2023. Het begint zo anders dan 2022 begon. Vorig jaar liepen we met mondkapjes, waren energie en boodschappen nog (redelijk) betaalbaar en was er geen oorlog in Oekraïne. Hoe zou het nieuwe jaar gaan? En hoe begin je er goed aan? In de viering lezen we woorden van een vreemde, wijze man die uitlegt hoe tijd werkt, hoe God werkt en wat wij daarmee moeten. Benieuwd? Van harte welkom in de eerste viering van 2023.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.