Overvloedig geven

In deze viering lezen we over iemand die een ongelofelijk cadeau geeft aan Jezus. Het leert ons hoe overvloedig geven hoort bij anders leven.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Overvloedig geven

In het verhaal dat we vinden in Johannes 12 vinden we een gebeurtenis waar een luchtje aan zit. Er is een vrouw die kostbare parfum over Jezus’ voeten giet. Een mooi gebaar, maar is dat heel handig? Dat geld had beter gebruikt kunnen worden, toch? Is dit verspilling of is hier iets anders aan de hand? En wanneer kun je eigenlijk spreken van verspilling? En hoe kun jij jouw ‘kostbaarheden’ goed inzetten?

In de viering denken we na over deze vragen. In deze viering spreekt pastor Nico, is er een band die de muziek begeleidt en voor de kinderen is er zondagsschool. Welkom!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.