Pasen: uit liefde voor jou!

Op zondag 9 april 2023 vieren we Pasen, het feest van nieuw leven. Jezus stond op uit de dood: uit liefde voor jou! Vier het mee in een feestelijke viering in Speeltuin het Westen.

Welkom in de viering van Pasen

De paasviering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een heerlijke paaslunch. Neem je ook iets lekkers mee? 

Pasen: uit liefde voor jou!

Op Eerste Paasdag vieren we Pasen. We vieren dat Jezus leeft, de dood overwonnen heeft en een nieuwe toekomst opent. In een gezellige, creatieve Doe-viering voor jong en oud duiken we eerst zelf in het verhaal van Pasen. Daarna volgt een korte viering met muziek en het paasverhaal. 

Extra informatie
Dit jaar organiseren we deze paasviering in samenwerking met Speeltuin het Westen. Dat betekent dat er rond de Speeltuin nog veel meer te doen is. 

Zo is er van 11.00 tot 16.00 uur een rommelmarkt, waar je lekker rond kunt snuffelen en ook zelf kunt verkopen. Ook is er van 13.00 tot 15.30 uur een kinderpaasfeest met een leuk programma speciaal voor kinderen (met o.a. een springkussen, eieren zoeken en meer). 

Bekijk de flyer voor Pasen

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.