Pinksteren: laat je aanvuren!

Op zondag 19 mei vieren we Pinksteren en ontdekken we wat het betekent dat de heilige Geest kwam: laat je aanvuren!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Pinksteren: laat je aanvuren!

In de viering van zondag 19 mei 2024 vieren we Pinksteren, het feest van de Geest. Als Jezus naar de hemel gaat, geeft hij zijn leerlingen de opdracht mee om te wachten op de Geest. En op de Pinksterdag komt de Geest: dat verhaal kun je in Handelingen 2 lezen. Een wonderlijke gebeurtenis die tot vandaag doorklinkt, maar wat betekent dat voor nu, voor ons? Daar helpen de woorden van Paulus aan de gelovigen in Rome ons bij.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.