Pinksteren is Gods levenswerk

Deze zondag is het Pinksteren. We vieren dan de uitstorting van de heilige Geest én hoe dat doorwerkt tot op de dag van vandaag. Met Pinksteren vieren we een nieuwe richting in Gods levenswerk! Van harte welkom in de viering.

Welkom in de viering voor Pinksteren 2023

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Pinksteren is Gods levenswerk

Iets dat op vuur lijkt. Het geluid van een harde wind. Vreemde talen. Dat zijn de bekende onderdelen van het verhaal van Pinksteren: het feest van de uitstorting van de heilige Geest. 

In de viering gaan we op zoek naar wat dit verhaal betekent voor ons eigen leven. Hoe kun je leven met geestkracht? En hoe kun je merken dat de heilige Geest bij je is? En wat als je dat niet merkt, klopt er dan iets niet? In de viering van Pinksteren gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen. En we leggen de link met de serie Levenswerk waar we momenteel mee bezig zijn (zie hieronder):

In de serie Levenswerk duiken we in verhalen die ons inspireren en aansporen om in álle aspecten van ons leven te ontdekken wat het betekent om te geloven, om Jezus te volgen. We geloven dat het héle leven ertoe doet bij God, maar wat betekent dat in de praktijk? Als je bij de dokter in de wachtkamer zit, je kind ophaalt van school of staat te koken?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.