Redder gezocht

Op deze laatste zondag van Advent is het thema 'Redder gezocht'. We ontmoeten Tamar, een vrouw die afgedankt wordt. Er lijkt niemand te zijn die haar komt redden. Wie kan redder zijn?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom!

Redder gezocht

In deze tijd voor Kerst staan we in de vieringen stil bij het thema ‘Levenslicht’ en duiken we in het leven van vier vrouwen die op hun eigen manier, plek en moment in de geschiedenis een belangrijke rol speelden in het leven van Jezus. De viering wordt geleid door dominee Arjan Markus van de Pelgrimvaderskerk. Dit schrijft hij over het thema:

Mensen worden weggepest of afgedankt, onderdrukt. Anderen komen aan de zijlijn van het leven te staan en hebben geen hoop meer. In de wereld komt dat veel te vaak voor. Misschien is het jou ook wel overkomen. Dan is er een redder nodig, iemand die recht doet. Zondag lezen we het verhaal van Tamar die ook afgedankt wordt. Er lijkt niemand te zijn die haar komt redden. Wie kan redder zijn?

Arjan Markus (Pelgrimvaderskerk) — Redder gezocht

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.