Toegerust het leven in?

In deze viering denkt Arjen van Wijk (pionier en muzikant) met ons na over het thema 'Toegerust het leven in?'. Je bent welkom in de viering!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Toegerust het leven in?

In Gods ogen is iedereen gelijk. In de tijd van Paulus was dat een radicaal nieuw idee van het chistelijke geloof. Wat moeten we hier nu nog mee? Wat betekent het om alles wat we doen, voor God te doen? We duiken in woorden van Paulus die ons hopelijk wat meer duidelijkheid geven.

In deze viering is er een nieuwe spreker bij Geloven in Spangen: Arjen van Wijk. Arjen is pionier bij Steigers (een pioniersplek gericht op jonge mensen in Bergschenhoek) en singer-songwriter (o.a. bij This Beautiful Mess, How To Throw A Christmas Party, VanDryver, Mensenkinderen, Schrijvers voor Gerechtigheid). We zijn blij dat Arjen bij ons komt spreken.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.