Tweestrijd

Heb je dat soms ook? Wat je eigenlijk wilt, lukt niet, maar wat je niet wilt, gaat je makkelijk af. Hoe ga je om met de tweestrijd als je wilt kiezen voor het goede?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Tweestrijd

Vorige week ging het in de viering over de voordelen van geloven. Maar zitten er ook nadelen aan geloven? Het leven van een gelovige is lang niet altijd makkelijk. Misschien herken je dat wel. En dat gaat niet alleen over dingen die om je heen gebeuren, maar ook over hoe jij zelf met dingen omgaat. Je wordt heen en weer getrokken. Paulus zegt daarover:

Herkenbaar? In de viering kijken we naar hoe we hiermee omgaan. Wat kunnen we leren van de interne worstelingen van Paulus? En hoe ga je ermee om als je het kwade aan je trekt?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.