Verzorg genade en liefde

In deze viering lezen we het verhaal van de barmhartige Samaritaan. Het thema in deze viering is 'Verzorg genade en liefde'. Van harte welkom!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Verzorg genade en liefde

Wie help je? En wie niet? Hoe bepaal je dat? In deze viering is het thema ‘Verzorg genade en liefde’ en lezen we de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan uit Lucas 10. Dit is een verhaal dat Jezus vertelt om uit te leggen wie je medemens is. Niet ingewikkeld zou je zeggen. Tot het concreet wordt. Waarschijnlijk ligt in dit oude verhaal ook nog wel een boodschap voor ons verborgen. Kom het ontdekken in de viering van deze zondag. 

In de serie Levenswerk duiken we in verhalen die ons inspireren en aansporen om in álle aspecten van ons leven te ontdekken wat het betekent om te geloven, om Jezus te volgen. We geloven dat het héle leven ertoe doet bij God, maar wat betekent dat in de praktijk? Als je bij de dokter in de wachtkamer zit, je kind ophaalt van school of staat te koken?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.