Vier de vrijheid

In deze speciale viering worden aan pastor Martijn de sacramentsbevoegdheden toegekend. Ook vieren we samen de Maaltijd van de Heer.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Vier de vrijheid

Welkom in deze bijzondere viering waarin aan pastor Martijn de sacramentsbevoegdheden worden toegekend. Dit betekent dat hij voortaan de doop en het Heilig Avondmaal (de Maaltijd van de Heer) mag bedienen. Ook vieren we samen de Maaltijd van de Heer.

In deze viering lezen we verder in de brief van Paulus aan gelovigen in Rome. Hij spreekt in Romeinen 8 over leven in vrijheid. Hoe doe je dat op een goede manier? En hoe kun je écht vrij leven?

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.