De dood aan de kant

In deze viering is het thema 'De dood aan de kant' en kijken we naar het verhaal van de opwekking van Lazarus.

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

De dood aan de kant

In deze weken van de 40dagentijd leven we toe naar Pasen. In de vieringen zal het thema ‘Uit liefde voor jou’ centraal staan. Samen gaan we op weg naar Pasen, naar dat wonderlijke verhaal dat de wereld veranderd heeft. Maar hoe zien we dat vandaag? En wat gaat eraan vooraf?

Op zondag 26 maart lezen we in de viering het verhaal van de opwekking van Lazarus, een vriend van Jezus. Nét voor het verhaal van Pasen vinden we in Johannes 11 een verhaal van dood en leven. Wat betekent dit verhaal? De spreker in deze viering is pastor Nico en voor de kinderen is er zondagsschool.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.