Een gelukkig leven

We starten met de serie 'Gelukkig leven' over de Bergrede uit Matteüs. Gesina (stagiaire bij Geloven in Spangen) neemt ons mee in de betekenis van deze woorden voor een gelukkig leven.

Een gelukkig leven? Wie wil dat nou niet?

Als ik op reis ga neem ik graag een reisgids mee. Zo weet ik waar de mooie en bijzondere plaatsten te vinden zijn. Wat zou het mooi zijn als we ook een reisgids zouden krijgen met daarin handvatten voor een gelukkig leven!

Even eerlijk

Want zeg nou eerlijk: wanneer ben je nou echt gelukkig? Of wanneer heb jij je voor het laatst gelukkig gevoeld? Gelukkig geeft de Here Jezus ons in de Bijbel uitleg over wat nu een gelukkig leven is. Dit doet hij in Matteüs 5.

Ben je benieuwd wat hierin staat en of het wel overeen komt met ons eigen beeld van een gelukkig leven!? Hier staan we aanstaande zondag bij stil tijdens de viering.

Vanaf 11.30 uur kun je de viering van Geloven in Spangen hieronder bekijken:

De kaars aansteken

Omdat we de viering vanaf de bank via een scherm beleven, willen we je vragen om zelf een kaars aan te steken, als teken van Gods licht en warmte.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Ontmoet elkaar in de Zoom

Na de viering is er een Zoom om elkaar te ontmoeten, het beste te wensen, na te praten en met en voor elkaar te bidden. De Zoom staat vanaf 12.30 uur open. Welkom!

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.