Moordvrouwen – Izebel

In deze viering beginnen we met een serie over vrouwen in de Bijbel. We beginnen met het bizarre verhaal van Izebel, moordvrouw avant la lettre.

Waarom een serie over 'Moordvrouwen'?

In deze serie Moordvrouwen ontdekken we verhalen in de Bijbel die niet vaak gelezen worden. Omdat ze moeilijk te begrijpen zijn. Omdat er dingen gebeuren die we niet zo goed kunnen snappen. Acties die weinig met liefde, vrede, geloof en hoop te maken lijken te hebben. Toch moeten we iets met deze verhalen: ze staan in de Bijbel en waarschijnlijk niet zomaar. Ga je mee op avontuur? 

We beginnen het verhaal met één van de bekendste evil queens uit de Bijbel: koningin Izebel. We lezen haar verhaal in het boek 1 Koningen.

Eerst nog even dit...

We hebben goed nieuws! De vieringen van Geloven in Spangen zijn weer in Speeltuin Het Westen. Daar zijn we heel blij mee, maar we willen tegelijkertijd een veilige plek creëren voor iedereen die naar de viering wil komen. Daarom is er een deel van de ruimte ingericht waar afstand gehouden kan worden. Na de viering eten we met elkaar, waarbij we allemaal iets meenemen. 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.