Volg de koning op de ezel

In deze viering op Palmzondag volgen we de koning op de ezel. Er gebeurt iets voor de muren van Jeruzalem, met de menigte mensen die Jezus binnenhaalt, maar ook met ons. Benieuwd?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Volg de koning op de ezel

Het is Palmpasen! Op deze Palmzondag staan we tussen een juichende, uitzinnige menigte net voor Jeruzalem. Je voelt de sensatie in de lucht, maar er dreigt ook iets. Hoe kan de sfeer in een groep mensen zo snel omslaan? Wat doet deze koning op de ezel met de ideeën, overtuigingen en verlangens van mensen? En wat vertelt dit verhaal voor de poorten van Jeruzalem ons over anders leven, en over Jezus volgen? Ontdek het in de viering.

In de viering staan we stil bij dit verhaal, luisterend naar wat het ons te zeggen heeft. In deze viering spreekt pastor Martijn. Voor de kinderen is er zondagsschool. Welkom!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.